G.S. Halandriou volley team

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ Γ.Σ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ!!!

Click here for ENGLISH

Click here for ENGLISH
Click here for ENGLISH

Σαμαρίτες-Ερυθρός Σταυρός

Σαμαρίτες-Ερυθρός Σταυρός
Σαμαρίτες-Ερυθρός Σταυρός

Sixteen BAR

Sixteen BAR
Sixteen BAR στο ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Φροντιστήριο Νέο στο Χαλάνδρι

Φροντιστήριο Νέο στο Χαλάνδρι
Υποστηρικτής κορασίδων, παγκορασίδων και ακαδημιών γυμνασίου

Πολυιατρείο Πράξις Υγείας

Πολυιατρείο Πράξις Υγείας
Πολυιατρείο Πράξις Υγείας, χορηγός παγκορασίδων 2

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Ξεκίνημα για παγκορασίδες, κορασίδες και γυναικεία ομάδα ΓΣΧαλανδρίου


Με πολλά νέα πρόσωπα, όρεξη για δουλειά, αλλά και μπόλικο… ιδρώτα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 26 Αυγούστου στο στίβο του Δ.Γ. Χαλανδρίου “Ν. Πέρκιζας” μέσα σε «οικογενειακό» κλίμα η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας των αγωνιστικών ομάδων βόλεϊ του ΓΣ Χαλανδρίου. Την αρχή έκαναν οι ομάδες των παγκορασίδων και κορασίδων, τις οποίες αφού καλωσόρισε η έφορος κ. Ντίμη Ιωαννίδου, μπήκαν στα “βαθιά”, δηλαδή στο στίβο, υπό την καθοδήγηση της κ. Λίας Γκόγκου και του εργοφυσιολόγου-γυμναστή του κ. τμήματος κ. Χρήστου Μπαλαμπίνη. Στη συνέχεια, σύσσωμες οι αθλήτριες, καλωσόρισαν και είχαν μια πρώτη γνωριμία με τις αθλήτριες της γυναικείας ομάδας. Σε αυτή το παρόν έδωσαν, εκτός των προαναφερθέντων, ο γενικός αρχηγός του τμήματος, Νίκος Γώγος, ο επικεφαλής προπονητής Ανδρέας Γερονίκος, ο συνεργάτης του Σίμος Σαρβανίδης, καθώς και εκπρόσωποι του Τύπου και φίλοι της ομάδας. Μοναδικές, αλλά δικαιολογημένα, απούσες από την «πρώτη» συνάντηση ήταν οι Άννα Σαλούστου, Σοφία Γκιαουρη, Τζωρτζίνα Μαργαρίτη, Αναστασία Βουτσαρά, Ιω Γαρουφάλη και η… φρεσκοπαντρεμένη, Ιωάννα Κουλουμέντα. Στη συνέχεια, τα… μανίκια σηκώθηκαν και υπό την επίβλεψη του Ανδρέα Γερονίκου, κυρίως οι νεοαποκτηθείσες αθλήτριες πήραν μία… πρώτη γεύση από την απαιτητική και σκληρή δουλειά που τις περιμένει φέτος.
Το πρόγραμμα της πρώτης προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις και αρκετό τρέξιμο, με τους κ. Γερονίκο και κ. Μπαλαμπίνη να δείχνουν με σχολαστικότητα και ακρίβεια κάθε άσκηση, χωρίς ωστόσο να λείπουν τα χαμόγελα αλλά και τα πειράγματα ανάμεσα στις κοπέλες. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί στους ίδιους ρυθμούς με την ενσωμάτωση και των υπόλοιπων κοριτσιών και τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ήδη έχουν πάρει στα χέρια τους οι αθλήτριες.

Ικανοποιημένος ο Γερονίκος από το κλίμα και την όρεξη

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο «αρχιτέκτονας» των επιτυχιών του ΓΣ Χαλανδρίου που θα βρίσκεται για 3η συνεχόμενη στην τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας, Ανδρέας Γερονίκος ήταν πολύ ευχαριστημένος από τη διάθεση, την προσπάθεια και την προσήλωση όλων των αθλητριών σε αυτό το «πρώτο ραντεβού» και στις δηλώσεις που ακολούθησαν δεν έκρυψε την αισιοδοξία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. «Τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι από την πρώτη προπόνηση της ομάδας. Όλες οι κοπέλες, εκτός των αθλητριών που θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία τις προσεχείς ημέρες, έβγαλαν με φοβερή διάθεση και ενέργεια όλο το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά στο στίβο μέχρι και την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου και έπειτα θα περάσουμε στη σάλα.
Όσον αφορά στις αθλήτριες των ομάδων παγκορασίδων και κορασίδων, είχαν νωρίτερα μία γνωριμία με τη γυναικεία ομάδα, γιατί πάνω από όλα ο ΓΣ Χαλανδρίου είναι μία «οικογένεια». Στις 31 Αυγούστου θα μεταβούμε στις εγκαταστάσεις του Sport Camp στο Λουτράκι, όπου και εκεί, πέρα από την προπονήτρια τους, Λία Γκόγκου θα είναι παρούσες και κάποιες αθλήτριες από τη γυναικεία ομάδα. Όλες οι κοπέλες δεσμεύτηκαν πως καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς θα σταθούν στο πλευρό των μικρότερων αθλητριών, καθώς εκείνες μελλοντικά θα είναι οι αθλήτριες που θα στελεχώσουν την πρώτη μας ομάδα. Στόχος μας για φέτος είναι να έχουμε υγεία και να γεμίσουμε το γήπεδό μας, προσφέροντας όμορφο βόλεϊ αλλά και χαρές στους φίλους του ΓΣ Χαλανδρίου».

p.s. Για φωτορεπορτάζ απ' την προετοιμασία της γυναικείας ομάδας κάντε click εδώ (ανανεώνεται καθημερινά, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας)

p.s.1 Για φωτορεπορτάζ απ' το α΄ στάδιο της προετοιμασίας των ομάδων παγκορασίδων
και κορασίδων, κάντε click εδώ (συνεχής ανανέωση στο διάστημα 26/08-30/08).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου