G.S. Halandriou volley team

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ Γ.Σ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ!!!

Click here for ENGLISH

Click here for ENGLISH
Click here for ENGLISH

Σαμαρίτες-Ερυθρός Σταυρός

Σαμαρίτες-Ερυθρός Σταυρός
Σαμαρίτες-Ερυθρός Σταυρός

Sixteen BAR

Sixteen BAR
Sixteen BAR στο ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Φροντιστήριο Νέο στο Χαλάνδρι

Φροντιστήριο Νέο στο Χαλάνδρι
Υποστηρικτής κορασίδων, παγκορασίδων και ακαδημιών γυμνασίου

Πολυιατρείο Πράξις Υγείας

Πολυιατρείο Πράξις Υγείας
Πολυιατρείο Πράξις Υγείας, χορηγός παγκορασίδων 2

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Μεταγραφές γυναικείας ομάδας Γ.Σ. Χαλανδρίου 2013/2014


Με στόχο την ενίσχυση και την πληρότητα της ομάδας σε όλες τις θέσεις ενόψει της φετινής συμμετοχής στον 1ο Όμιλο του Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος 2013-2014, η διοίκηση του τμήματος βόλεϊ του Γ.Σ. Χαλανδρίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και επισήμως τις φετινές της μεταγραφικές κινήσεις. Πρόκειται για μεταγραφές που αναμένεται να βοηθήσουν το έργο του τεχνικού, Ανδρέα Γερονίκου, στην προσπάθεια που επιχειρεί φέτος η ομάδα να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις της νέας κατηγορίας:

Η πρώην κεντρική του Ο.ΠΕ.Ρ. Άννα Σαλούστρου (1985) αναμένεται να αποτελέσει την “αιχμή του δόρατος” του φετινού Γ.Σ. Χαλανδρίου. Μετά από μια εξαιρετική χρονιά με τη Ρεθυμνιώτικη ομάδα με την οποία τερμάτισε στην πρώτη τετράδα της Α1 γυναικών, αναδείχτηκε μάλιστα μία φορά MVP και συμμετείχε στο ALL STAR GAME της Ε.Ο.ΠΕ., αποφάσισε να δεχτεί μια νέα πρόκληση, σε κάθε επίπεδο, στην καριέρα της.

Το πρώην λίμπερο του Φ.Ο. Βριλησσίων Άννα Τσουμή (1989), με την οποία επήλθε συμφωνία με το τέλος των μετεγγραφών, αναμένεται με τις αγωνιστικές της παραστάσεις από Α1 όπου αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια ως βασική, να δώσει την απαραίτητη σιγουριά στην υποδοχή του Γ.Σ. Χαλανδρίου

Η ακραία Μαρικρίστα Μαγκανάρη (1992) ξεχώρισε την απερχόμενη αγωνιστική χρονιά στο πρωτάθλημα της Τοπικής Κατηγορία Ε.Σ.Π.Α.Α.Α.,με τη φανέλα του Α.Ε.Σ. Γαλατσίου, και με την εμπειρία της τόσο στη σάλα όσο και στο beach volley όπου έχει σημειώσει πολλές διακρίσεις, αναμένεται να αποτελέσει ένα ακόμα επιθετικό όπλο.

Το πρώην λίμπερο του Σ.Φ.Α.Μ. “ο Φοίβος” Σοφία Γκιαούρη (1990) με τις ικανότητές της και το ταλέντο της, θα αποτελέσει εγγύηση για την άμυνα του Γ.Σ. Χαλανδρίου.

Οι πασαδόροι Γιώτα Δέδε (1981, Γ.Σ. Αστέρας Αγ. Δημητρίου) και Τζωρτζίνα Μαργαρίτη (1977,Πεϊραϊκός Σύνδεσμος) θα αναλάβουν την οργάνωση του παιχνιδιού του Γ.Σ. Χαλανδρίου, με όπλο πολυετή εμπειρία τους στις εθνικές κατηγορίες, ενώ η διαγώνιος Στέλλα Τσελίδου (1983, Σ.Φ.Α.Μ. “ο Φοίβος”) με το πάθος της και την προσωπικότητά της αναμένεται να σηκώσει την ομάδα στους ώμους της.

Αξιόπιστη επιθετική λύση θα αποτελέσει η ακραία Αφροδίτη Στεφοπούλου (1984, Α.Σ. Σχολή Μωραϊτη) που μετράει αρκετά χρόνια στις τοπικές κατηγορίες της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α., όπως και η αδερφή της Ελένη (1988-λίμπερο, Α.Ο. Οδυσσέας Αμαρουσίου), ενώ οι νεαρές Ήρα Δούκα (1992-διαγώνιος) και Αναστασία Βουτσαρά (1993-πασαδόρος) έρχονται με τον αέρα των “νταμπλούχων”, ένεκα της περσινής πορείας του Α.Σ. Παπάγου. Παρά την ηλικία τους, έχουν τα απαραίτητα προσόντα για να σταθούν στις αγωνιστικές απαιτήσεις της ομάδας. Τέλος, έτοιμες να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του προπονητικού επιτελείου ανά πάσα στιγμή είναι οι νεαρές Ιωάννα Βασιλοπούλου (1992-λίμπερο, Α.Ο. ΠΕ. Μοσχάτου) και Μάρα Βλαχοπούλου (1995-ακραία, Α.Ο. Οδυσσέας Αμαρουσίου).

H διοίκηση του τμήματος καλωσορίζει στην οικογένεια του Γ.Σ. Χαλανδρίου τις παραπάνω αθλήτριες και ευελπιστεί, ότι σε συνδυασμό με τις παραμένουσες αθλήτριες, θα αποτελέσουν ένα ικανό σύνολο που θα συμβάλει στην επίτευξη των αγωνιστικών στόχων της ομάδας και στην προσέλκυση περισσότερων φιλάθλων στο “Ν. Πέρκιζας”, ενώ παράλληλα θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης κυρίως για τις αθλήτριες των αναπτυξιακών ομάδων του τμήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου