G.S. Halandriou volley team

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ Γ.Σ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ!!!

Click here for ENGLISH

Click here for ENGLISH
Click here for ENGLISH

Σαμαρίτες-Ερυθρός Σταυρός

Σαμαρίτες-Ερυθρός Σταυρός
Σαμαρίτες-Ερυθρός Σταυρός

Sixteen BAR

Sixteen BAR
Sixteen BAR στο ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Φροντιστήριο Νέο στο Χαλάνδρι

Φροντιστήριο Νέο στο Χαλάνδρι
Υποστηρικτής κορασίδων, παγκορασίδων και ακαδημιών γυμνασίου

Πολυιατρείο Πράξις Υγείας

Πολυιατρείο Πράξις Υγείας
Πολυιατρείο Πράξις Υγείας, χορηγός παγκορασίδων 2

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Ανανεώσεις-αποδεσμεύσεις γυναικείας ομάδας Γ.Σ. Χαλανδρίου 2013/2014


Μετά την κατάκτηση δύο συνεχόμενων πρωταθληματικών ανόδων σε ισάριθμα χρόνια με μόλις μία ήττα, η γυναικεία ομάδα του Γ.Σ. Χαλανδρίου έπραξε και φέτος το αυτονόητο: «Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» ή για να είμαστε ακριβείς, ο βασικός κορμός που στήριξε τη γυναικεία ομάδα του Γ.Σ. Χαλανδρίου στον αγωνιστικό “γολγοθά” της απερχόμενης περιόδου παρέμεινε και φέτος στην πλειοψηφία του, ως ελάχιστη αναγνώριση της μεγάλης προσπάθειας και σημαντικής προσφοράς των αθλητριών από τη διοίκηση.

Συγκεκριμένα κάτοικοι του «κλειστού του Δ.Γ. Χαλανδρίου “Ν. Πέρκιζας” θα είναι για μια ακόμη χρονιά με στόχο τη διάκριση, οι πρωταθλήτριες Μελβίνα Σταθοπούλου (1984/κεντρικός), Νίκη Καραχάλιου (1987/ακραία/διαγώνιος), Ιωάννα Κουλουμέντα (1979/κεντρικός), Ιω Γαρουφάλλη (1992/κεντρικός) και Λία Γκόγκου (1976/διαγώνιος) με τις οποίες ο Γ.Σ Χαλανδρίου ανανέωσε τη συνεργασία του, αλλά και η Άρτεμις Τσαρακλή (1989/ακραία), που αγωνιζόταν με υποσχετική απ' τον Α.Ο. Αιγάλεω και αποκτήθηκε με ελεύθερη μετεγγραφή.

Στον αντίποδα, η Λιλή Χονδρού (1979/πασαδόρος) μετακόμισε στον Α.Ο. Θρίαμβο Χαϊδαρίου, η Γεωργία Μαρδάκη (1991/λίμπερο) στο Σ.Φ.Α.Μ. “ο Φοίβος”, ενώ οι Ελπίδα Κώνστα (1977/λίμπερο), Γιάννα Ντόλια (1976/ακραία) και Κατερίνα Καρβέλα (1976/κεντρικός) αποχώρησαν οριστικά απ' την ενεργό δράση.


Επίσης, την καριέρα της σε… άλλες πολιτείες θα συνεχίσει πλέον η Ζωή Κατοίκου (1993-πασαδόρος) η οποία αγωνιζόταν στο Γ.Σ. Χαλανδρίου με υποσχετική απ' τον Α.Ο. Παλλήνης. Οι δύο πλευρές δεν ανανέωσαν τη συνεργασία και έτσι τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στον Ο.Φ. Γέρακα. Τέλος, παραχωρήθηκαν με ελεύθερη μετεγγραφή η Αλεξάνδρα Ένεμαρκ-Κρεμμύδα (1995/ακραία) και η Αγγελική (Κέλλυ) Βλασσοπούλου (1992 διαγώνιος/κεντρικός), στον Α.Σ. Παπάγου και τον Α.Ο. Οδυσσέα Αμαρουσίου αντίστοιχα.

Η διοίκηση του Γ.Σ. Χαλανδρίου ευχαριστεί όλες τις αθλήτριες για την άψογη συνεργασία που είχαν με τους ανθρώπους του τμήματος βόλεϊ και τους εύχεται κάθε προσωπική και αγωνιστική επιτυχία στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου