G.S. Halandriou volley team

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ Γ.Σ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ!!!

Click here for ENGLISH

Click here for ENGLISH
Click here for ENGLISH

Σαμαρίτες-Ερυθρός Σταυρός

Σαμαρίτες-Ερυθρός Σταυρός
Σαμαρίτες-Ερυθρός Σταυρός

Sixteen BAR

Sixteen BAR
Sixteen BAR στο ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Φροντιστήριο Νέο στο Χαλάνδρι

Φροντιστήριο Νέο στο Χαλάνδρι
Υποστηρικτής κορασίδων, παγκορασίδων και ακαδημιών γυμνασίου

Πολυιατρείο Πράξις Υγείας

Πολυιατρείο Πράξις Υγείας
Πολυιατρείο Πράξις Υγείας, χορηγός παγκορασίδων 2

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Τα αποκαλυπτήρια του γυναικείου και η βράβευση της Μεμετζή!

Έπειτα από δύο περίπου εβδομάδες σκληρών προπoνήσεων και προετοιμασίας της γυναικείας ομάδας του Γ.Σ. Χαλανδρίου, οι… ασκήσεις επί χάρτου του τεχνικού, Ανδρέα Γερονίκου ολοκληρώθηκαν και πλέον η ομάδα του Χαλανδρίου κάνει τα πρώτα της εντός έδρας ανεπίσημα «αποκαλυπτήρια» μπροστά στο φίλαθλο κοινό της, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το Σάββατο 21/09, στις 17:00, στο κλειστό του Δ.Γ. Χαλανδρίου «Ν. Πέρκιζας» ο Γ.Σ. Χαλανδρίου υποδέχεται τον Α.Ο Θήρας σε μία φιλική αναμέτρηση με εορταστικό χαρακτήρα, όπου στο περιθώριο της η διοίκηση του τμήματος βόλεϊ των γηπεδούχων θα τιμήσει την προπονήτρια των φιλοξενούμενων, Ελένη Μεμετζή για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά της, ως αθλήτρια, στο ελληνικό βόλεϊ, καθώς και τον Πρωταθλητή Κυκλάδων, σύλλογο της Σαντορίνης, για την άνοδό του στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών. 

Ωστόσο, δύο μέρες νωρίτερα, την Πέμπτη 19/09, στις 20:00 στο κλειστό Χαλανδρίου «Μ. Παπαδάκης» ο κ. Γερονίκος θα έχει την ευκαιρία στον «καθρέπτη» του γηπέδου να δει σε εφαρμογή, τα αποτελέσματα των αρχικών του πλάνων για το σωστό «μοντάρισμα» της ομάδας του, στο πρώτο φετινό αγωνιστικό τεστ απέναντι στον Στρατό Ξηράς. Όλες οι αθλήτριες του Γ.Σ. Χαλανδρίου είναι ετοιμοπόλεμες και θα προσπαθήσουν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό τους. Τέλος, να σημειωθεί ότι στη διάρκεια αυτών των φιλικών αγώνων θα κυκλοφορήσουν οι κάρτες οικονομικής ενίσχυσης του τμήματος για τις οποίες σύντομα θα υπάρξει πιο αναλυτική ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου