G.S. Halandriou volley team

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ Γ.Σ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ!!!

Click here for ENGLISH

Click here for ENGLISH
Click here for ENGLISH

Σαμαρίτες-Ερυθρός Σταυρός

Σαμαρίτες-Ερυθρός Σταυρός
Σαμαρίτες-Ερυθρός Σταυρός

Sixteen BAR

Sixteen BAR
Sixteen BAR στο ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Φροντιστήριο Νέο στο Χαλάνδρι

Φροντιστήριο Νέο στο Χαλάνδρι
Υποστηρικτής κορασίδων, παγκορασίδων και ακαδημιών γυμνασίου

Πολυιατρείο Πράξις Υγείας

Πολυιατρείο Πράξις Υγείας
Πολυιατρείο Πράξις Υγείας, χορηγός παγκορασίδων 2

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Με επιτυχία η προετοιμασία των παγκορασίδων και κορασίδων στο Λουτράκι!

Ενθουσιασμένες, αλλά και κατάκοπες επέστρεψαν από το Λουτράκι οι κορασίδες και οι παγκορασίδες του Γ.Σ. Χαλανδρίου, που από τις 31 Αυγούστου ως και τις 4 Σεπτεμβρίου προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις του SportCamp. Συγκεκριμένα, για 4η συνεχόμενη χρονιά το τμήμα βόλεϊ του συλλόγου με την οικονομική και ηθική στήριξη των οικογενειών των αθλητριών της ομάδας πραγματοποίησε μέρος της προετοιμασίας των αναπτυξιακών αγωνιστικών ομάδων στο συγκεκριμένο χώρο. Συνολικά συμμετείχαν 31 ταλαντούχες αθλήτριες (έναντι 16 της προηγούμενης χρονιάς), γεννηθείσες απ' το 1997 έως και το 2002 και οι οποίες προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του επικεφαλής προπονητή του τμήματος Ανδρέα Γερονίκου, της προπονήτριας των κορασίδων Λίας Γκόγκου και της προπονήτριας των ακαδημιών Νίκης Καραχάλιου.

Το προπονητικό πρόγραμμα σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από το προπονητικό επιτελείο του τμήματος και περιλάμβανε ποικιλία από ασκήσεις υψηλού επιπέδου, με ιδιαίτερη έμφαση στην ατομική τεχνική μέχρι χαλάρωμα στην πισίνα, ασκήσεις με.....(ξυλο)ρακέτες, ακόμα και ποδοσφαιρικό αγώνα! Επίσης, οι αθλήτριες παρακολούθησαν βίντεο από αγώνες υψηλού επιπέδου, ενώ είχαν την ευκαιρία να δουν τα λάθη τους μέσω της βιντεοσκόπησης των προπονήσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρούσες για κάποιες μέρες ήταν οι δύο άσοι της γυναικείας ομάδας, η πασαδόρος Γιώτα Δέδε και η κεντρική Άννα Σαλούστρου. Τα δύο φετινά αποκτήματα του Γ.Σ. Χαλανδρίου, πιστά στη δέσμευσή των αθλητριών της γυναικεία ομάδας ότι θα βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό των μικρότερων μελών της «οικογένειας» του συλλόγου, βοήθησαν στις προπονήσεις και προσέφεραν πρόθυμα τη γνώση και την εμπειρίας τους στα μελλοντικά αστέρια της ομάδας.

Παράλληλα οι αθλήτριες του Γ.Σ. Χαλανδρίου είχαν την τύχη να γνωρίσουν και να θαυμάσουν από κοντά τους άσους των ανδρικών ομάδων Παμβοχαϊκού και ΑΕΚ, που αμφότερες επέλεξαν το Λουτράκι, στο πλαίσιο της φετινής τους προετοιμασίας για τη Volleyleague.

Όλες οι αθλήτριες, το προπονητικό τιμ αλλά και οι ακούραστες Ντίμη Ιωαννίδου και Δέσποινα Χαλκίδη, μητέρες και έφοροι των ομάδων κορασίδων και παγκορασίδων αντίστοιχα, που διαχειρίστηκαν με τον καλύτερο τρόπο όλα τα εξωαγωνιστικά ζητήματα, έδωσαν ραντεβού για τον επόμενο Σεπτέμβριο στο SportCamp του Λουτρακίου. Οι διοικούντες του τμήματος βόλεϊ του Γ.Σ. Χαλανδρίου νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν τις οικογένειες των αθλητριών του τμήματος που στήριξαν τη συγκεκριμένη προσπάθεια, καθώς και τους υπεύθυνους του SportCamp για τη συνεργασία που είχαν σε όλα τα επίπεδα.


p.s. Για φωτορεπορτάζ απ' τις προπονήσεις κάντε click εδώ.

p.s. 1 Για φωτορεπορτάζ από διάφορες στιγμές των προπονήσεων κάντε click εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου