G.S. Halandriou volley team

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ Γ.Σ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ!!!

Click here for ENGLISH

Click here for ENGLISH
Click here for ENGLISH

Σαμαρίτες-Ερυθρός Σταυρός

Σαμαρίτες-Ερυθρός Σταυρός
Σαμαρίτες-Ερυθρός Σταυρός

Sixteen BAR

Sixteen BAR
Sixteen BAR στο ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Φροντιστήριο Νέο στο Χαλάνδρι

Φροντιστήριο Νέο στο Χαλάνδρι
Υποστηρικτής κορασίδων, παγκορασίδων και ακαδημιών γυμνασίου

Πολυιατρείο Πράξις Υγείας

Πολυιατρείο Πράξις Υγείας
Πολυιατρείο Πράξις Υγείας, χορηγός παγκορασίδων 2

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Συνέντευξη Νίκης Καραχάλιου στο sportsonair.gr

Ακολουθεί συνέντευξη της αθλήτριας της γυναικείας ομάδας του

Γ.Σ. Χαλανδρίου Νίκης Καραχάλιου, που δημοσιεύτηκε την

1η Αυγούστου 2014, στην ιστοσελίδα www.sportsonair.grκαι την οποία επιμελήθηκε η Μαρία Γκιώνη.



Η μιά εκ των αρχηγών της γυναικείας ομάδας του ΓΣ Χαλανδρίου στο βόλεϊ,Νίκη Καραχάλιου, μιλάει αποκλειστικά στο SportsOnAir.gr για την μεγάλη, φετινή πορεία της ομάδας και την άνοδο στην Α2!
της Μαρίας Γκιώνη


Η Νίκη αγωνίζεται ως θέση ακραία και βρίσκεται στην ομάδα ήδη 3 χρόνια, ενώ έχει συμφωνήσει να παραμείνει και την επόμενη χρονιά. Βοήθησε τα μέγιστα στην φετινή εντυπωσιακή πορεία του συλλόγου, ο οποίος, μετά από μία χρονιά με σκαμπανεβάσματα στην απόδοση, κατόρθωσε να κατακτήσει την άνοδο στην Α2 κατηγορία, μέσα από την διαδικασία των play off! Το κοινό του αθλήματος στην Ελλάδα αναρωτιέται να μάθει λεπτομέρειες της πορείας αυτής.



Και η Νίκη, ως μία εκ των δύο αρχηγών της ομάδας (η άλλη είναι η Λία Γκόγκου) δικαιούται να τα μοιραστεί μαζί μας.

Καλησπέρα Νίκη και σε ευχαριστούμε για την συνέντευξη που μας παραχωρείς.
- Ως η αρχηγός της ομάδας (μαζί με την Λία) ήσουν στο επίκεντρο, τόσο στα δύσκολα όσο και στις χαρούμενες στιγμές της ομάδας. Τελικά, η άνοδος, ειδικά μέσα από την ψυχοφθόρο διαδικασία των play off, ήταν κάτι που σχεδιάζατε από την αρχή, ή προέκυψε στην πορεία;
Όλοι γνωρίζουν ότι το Χαλάνδρι είχε φτιάξει ένα ρόστερ με αρχικό στόχο την είσοδο του στα play off και, δεδομένου του δυναμικού του, τολμούσε να στοχεύει στην άνοδο. Όμως πρόεκυψαν θέματα τα οποία έβγαλαν την ομάδα έκτος πορείας. Μέχρι να ξεκαθαριστεί η κατάσταση ήταν λογικό για τον κόσμο (άλλα και ίσως παράλογο κατά την γνώμη μου) να κατηγορηθούν οι αθλήτριες, ποσό μάλλον να βρεθούν στο επίκεντρο οι δυο αρχηγοί. Αποδείχτηκε τελικά ότι, έστω και μέσα από τη διαδικασία των μπαράζ, οι αθλήτριες παρέμειναν ενωμένες και σαν ομάδα υλοποίησαν το στόχο που είχαν "δεσμευτεί" από την αρχή ως επαγγελματίες.


- Είναι η 4η χρονιά που θα αγωνιστείς στον ΓΣ Χαλανδρίου. Η προηγούμενη, ήταν και η καλύτερη χρονιά σου;
Όλοι οι αθλητές έχουν περάσει δύσκολες και "εύκολες" χρονιές. Η φετινή μπορώ να πω ότι ανήκει στην κατηγορία των δύσκολων. Ταλαιπωρήθηκα από δυο τραυματισμούς, γεγονός που μου στοίχισε λίγο αγωνιστικά, αλλά δυστυχώς υπήρξαν πιο σοβαροί λόγοι που επηρέασαν τη ψυχολογία σε προσωπικό επίπεδο αλλά και ομαδικό. Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν , η ομάδα πέτυχε το στόχο της και γι αυτό δεν δίστασα να δώσω τα χέρια με τη διοίκηση ώστε να συνεχιστεί η συνεργασία μας και για την επομένη χρονι

- Η άνοδος στην Α2 θα σε βρει ξανά στον ΓΣ. Τι θα δούμε από την ομάδα σου τη νέα χρονιά;
Ναι, η φετινή χρονιά θα με βρει και πάλι στην οικογένεια του ΓΣΧ. Η Α2 είναι μια απαιτητική κατηγορία και οι μεταγραφές που γίνονται δείχνουν ότι θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Σε προσωπικό επίπεδο θέλω να δώσω τον  καλύτερο μου εαυτό για την επερχόμενη αγωνιστική χρονιά. Καταλληλότερος για απάντηση επί του συνόλου είναι η διοίκηση και ο νέος μου προπονητής.



- Σκέφτεστε καθόλου το ενδεχόμενο μιας νέα ανόδου στην ανώτερη κατηγορία (Α1) Γυναικών;
Είναι πολύ νωρίς να συζητάμε κάτι τέτοιο αν αναλογιστεί κανείς ότι η μεταγραφική περίοδος είναι ακόμα ανοιχτή.


- Αλήθεια Νίκη, πώς προέκυψε στην καριέρα σου το Χαλάνδρι;
Η συνεργασία μου με τον ΓΣ Χαλανδρίου ξεκίνησε πριν 3 χρόνια. Ο ΓΣΧ ως νεοσύστατος τότε σύλλογος , αλλά με υψηλούς στόχους και πολύ καλή οργάνωση θέλησε να εντάξει στο ρόστερ του νέες, ταλαντούχες αλλά και πεπειραμένες αθλήτριες από μεγαλύτερες κατηγορίες.
Τους εμπιστεύτηκα , με εμπιστεύτηκαν και νομίζω ότι η πορεία μας αυτά το χρόνια δικαιώνει την επιλογή και των δυο πλευρών.


- Αν πάμε στην αρχή της καριέρας σου, θα ήθελες να μας πεις πότε και πως ξεκίνησες στον χώρο του βόλεϊ;
Έχοντας περάσει από νωρίς από διάφορα αθλήματα, τα οποία δεν κατάφεραν να με κρατήσουν, κατέληξα στην ηλικία των 14 να κάνω τα πρώτα μου βήματα στο βόλεϊ.



- Ποια ήταν η πρώτη σου ομάδα και ποιες οι πρώτες σου εντυπώσεις από το άθλημα;
Τα πρώτα μου αγωνιστικά βήματα έγιναν στην τοπική ομάδα της πόλης μου , στον Δίωνα Κυπαρισσίας.
Και όσο και να σας κάνει εντύπωση η αγωνιστική μου πορεία ξεκίνησε κατευθείαν από γυναίκειο τμήμα!

- Ας γυρίσουμε και πάλι στο σήμερα. Ασχολείσαι με την προπονητική, έχοντας πόστο στις Ακαδημίες του ΓΣ Χαλανδρίου. Το αγαπάς περισσότερο από την ιδιότητα του παίκτη;
Η αγωνιστική ιδιότητα με την προπονητική είναι δυο μη συγκρίσιμες αγάπες. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που μπορώ να τις υπηρετώ και τις δυο καθώς μέσα απ αυτές έχω τη δυνατότητα να βιώνω δυο διαφορετικούς ρόλους.



- Μίλησέ μας λίγο για τις ακαδημίες του συλλόγου. Αντιμετωπίζετε προβλήματα στο έργο σας, σχετικά με τις υποδομές; Υπάρχουν παιδιά που έχουν τα φόντα να «ανέβουν» στην πρώτη ομάδα;
Ο ΓΣΧ είναι ένας σύλλογος που πραγματικά δίνει βάση και δείχνει ζήλο για τις ακαδημίες του, πράγμα που το αποδεικνύει η οργάνωση του και η επιλογή αξιόλογων προπονητών.
Δυστυχώς όμως όπως και πάρα πολλοί σύλλογοι ,δεν μπορεί να ξεφύγει από το πανελλαδικό πρόβλημα της έλλειψης των αθλητικών χωρών.  Μιλάμε για ηλικίες που τα παιδιά βρίσκονται στη φάση της μύησης στον αθλητισμό και της εκμάθησης των τεχνικών του βόλεϊ. Βλέπεις όμως ότι ακόμα κι απ αυτές τις ηλικίες υπάρχουν παιδιά που έχουν στοιχεία για μελλοντική ανέλιξη.



- Ποια είναι τα όνειρά σου για το μέλλον; Για το βόλεϊ και για την ζωή σου;
Ένα έχω να πω: Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει ... (γέλια) !



- Κλείνοντας Νίκη , τι θα ήθελες να πεις προς τον φίλαθλο κόσμο του Χαλανδρίου, σε σχέση με τη νέα χρονιά;
Ο κόσμος του ΓΣΧ στάθηκε δίπλα στην ομάδα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, δίνοντας το παρόν, τόσο στους εντός όσο και στους εκτός έδρας αγώνες. Τους ευχαριστούμε πολύ και επιθυμούμε να τους έχουμε και φέτος δίπλα μας!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη "φιλοξενία". Καλή συνέχεια!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου