G.S. Halandriou volley team

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ Γ.Σ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ!!!

Click here for ENGLISH

Click here for ENGLISH
Click here for ENGLISH

Σαμαρίτες-Ερυθρός Σταυρός

Σαμαρίτες-Ερυθρός Σταυρός
Σαμαρίτες-Ερυθρός Σταυρός

Sixteen BAR

Sixteen BAR
Sixteen BAR στο ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Φροντιστήριο Νέο στο Χαλάνδρι

Φροντιστήριο Νέο στο Χαλάνδρι
Υποστηρικτής κορασίδων, παγκορασίδων και ακαδημιών γυμνασίου

Πολυιατρείο Πράξις Υγείας

Πολυιατρείο Πράξις Υγείας
Πολυιατρείο Πράξις Υγείας, χορηγός παγκορασίδων 2

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Η έμπρακτη αλληλεγγύη σπουδαιότερη από οποιαδήποτε αθλητική νίκη!

Πέρα από τις σημαντικές αγωνιστικές του επιδόσεις στα γήπεδα ο ΓΣ Χαλανδρίου έδειξε πρόσφατα για μια ακόμη φορά το κοινωνικό του «πρόσωπο» και την βαθιά πίστη του σε ανθρώπινες αξίες όπως ο αλτρουισμός και η αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας.
Μετά τη συμμετοχή του στο φετινό «κάλεσμα αγάπης» του ΠΑ.Σ.Α.Π και την στήριξη του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων ( Κ.Υ.Α.Δ.Α.), ο ΓΣ Χαλανδρίου απέδειξε εμπράκτως την κοινωνική του ευαισθησία, δείχνοντας την αρωγή του σε συμπολίτες μας, που αυτές τις δύσκολες περιόδους, έχουν την ανάγκη, τη φροντίδα και το αληθινό ενδιαφέρον όλων μας.


Τη Δευτέρα 1 Ιουλίου αντιπροσωπεία αθλητριών του τμήματος με επικεφαλής την έφορο κορασίδων κ. Ντίμη Ιωαννίδου επισκέφτηκε το χώρο, όπου στεγάζονται οι κοινωνικές δομές του Δήμου Χαλανδρίου προκειμένου να παραδώσουν τα αγαθά που συγκεντρώσαν για το κοινωνικό παντοπωλείο, κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης διημερίδας «Βόλεϊ για Όλους»!
Η εκπρόσωπος του Δήμου Χαλανδρίου της σύμπραξης για την καταπολέμηση της φτώχειας στην περιοχή, κ. Κωνσταντίνα Εγγλέζου και ο διοικητικός υπεύθυνος του κοινωνικού παντοπωλείου κ. Σπύρος Σταμούλης, υποδέχθηκαν με χαρά τους ανθρώπους του Γ.Σ. Χαλανδρίου και αφού τους ευχαρίστησαν για την προσφορά τους, τους ξενάγησαν στους χώρους και τους ενημέρωσαν λεπτομερώς για τη δομή, τον τρόπο λειτουργίας καθώς και τα προσεχή σχέδια του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Συγκινημένα τα μέλη του Γ.Σ. Χαλανδρίου παρέλαβαν το σχετικό έντυπο ενημερωτικό υλικό που τους δόθηκε και δεσμεύτηκαν ότι θα παραμείνουν στο πλευρό των συμπολιτών μας, προσφέροντας, στο μέτρο του δυνατού, την αρωγή τους. Μάλιστα υποσχέθηκαν πως η στήριξη του σωματείου μας θα συνεχιστεί και στο μέλλον και δεν θα σταματήσει στην παραπάνω κίνηση.

Με δεδομένη λοιπόν την κοινωνική ευαισθησία του συλλόγου, οι υπεύθυνοι του τμήματος βόλεϊ του Γ.Σ. Χαλανδρίου, και κυρίως οι γονείς των αθλητριών μας , δεν θα μπορούσαν να μείνουν ασυγκίνητοι μπροστά στην ανείπωτη τραγωδία του θανάτου των νεαρών αθλητριών του Αγ. Στεφάνου, που συγκλόνισε πρόσφατα το εν λόγω σωματείο και «βύθισε» στο πένθος την τοπική κοινωνία και όχι μόνο.


Κατόπιν λοιπόν άμεσης επαφής με τους υπευθύνους του άτυχου σωματείου, στους οποίους εξέφρασαν ολόθερμα «συλλυπητήρια», τα μέλη του ΓΣ Χαλανδρίου προχώρησαν στη συγκέντρωση συμβολικού ποσού για τις οικογένειες των θυμάτων, ως ελάχιστη ένδειξη τιμής στη μνήμη των παιδιών που «έσβησαν» άδικα και πρόωρα στην άσφαλτο. Οι υπεύθυνοι του τμήματος βόλεϊ του Γ.Σ. Χαλανδρίου ευχαριστούν όλους όσους ανταποκρίθηκαν στις παραπάνω πρωτοβουλίες και ευελπιστούν ότι με αυτές τις κινήσεις συμβάλουν στη διάδοση της αλληλεγγύης που τόσο απαραίτητη είναι στις μέρες μας.


P.S. Για φωτορεπορτάζ απ' την επίσκεψη στο κοινωνικό παντοπωλείο, κάντε click εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου