G.S. Halandriou volley team

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ Γ.Σ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ!!!

Click here for ENGLISH

Click here for ENGLISH
Click here for ENGLISH

Σαμαρίτες-Ερυθρός Σταυρός

Σαμαρίτες-Ερυθρός Σταυρός
Σαμαρίτες-Ερυθρός Σταυρός

Sixteen BAR

Sixteen BAR
Sixteen BAR στο ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Φροντιστήριο Νέο στο Χαλάνδρι

Φροντιστήριο Νέο στο Χαλάνδρι
Υποστηρικτής κορασίδων, παγκορασίδων και ακαδημιών γυμνασίου

Πολυιατρείο Πράξις Υγείας

Πολυιατρείο Πράξις Υγείας
Πολυιατρείο Πράξις Υγείας, χορηγός παγκορασίδων 2

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Με επιτυχία το Xmas τουρνουά mini volley Γ.Σ. Χαλανδρίου 2012

Την Κυριακή 23/12, το τμήμα βόλεϊ του Γ.Σ. Χαλανδρίου διοργάνωσε στο κλειστό του Δ.Γ. Χαλανδρίου “Ν. Πέρκιζας”, το “Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά mini volley Γ.Σ. Χαλανδρίου 2012”. Σε αυτό συμμετείχαν περίπου 120 παιδιά δημοτικού από την Α.Ε.Κ., το Γ.Σ. Κηφισιάς “ο Ηρακλής”, το Γ.Σ. Ηλιούπολης, την Άμιλλα Καματερού, τα Εκπαιδευτήρια Αναγέννηση και το Γ.Σ. Χαλανδρίου. Τα παιδιά αγωνίστηκαν απαλλαγμένα απ' το άγχος της νίκης/ήττας σε αγώνες με χρόνο δίχως σκορ, παίζοντας τουλάχιστον πέντε αγώνες, ενώ έγιναν διαγωνισμοί δεξιότητας στην πάσα και το σερβίς. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι για μια ακόμα φορά εκδήλωση του τμήματος βόλεϊ του Γ.Σ. Χαλανδρίου αποτέλεσε αφορμή για να γεμίσει το κλειστό του Δ.Γ. Χαλανδρίου, με παιδικά χαμόγελα, τα οποία συνοδεύονταν από ένα όμορφο διάκοσμο μπαλονιών, στα χρώματα των ομάδων που συμμετείχαν, ενώ καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρχε χαρούμενη μουσική έφτιαχνε ακόμα περισσότερο το κέφι.

Η εκδήλωση εκτός απ' το διασκεδαστικό χαρακτήρα είχε και κοινωνικό. Συγκεκριμένα, κλιμάκιο του  Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του Τομέα Σαμαρειτών παρεβρέθηκε και πέρα της υγειονομικής κάλυψης της εκδήλωσης, πραγματοποίησε παρουσίαση της οργάνωσης επίδειξη καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση κάνοντας click εδώ.  Ο κόσμος φάνηκε να ανταποκρίνεται στην παρουσίαση αυτή, αφού υπήρξε άμεσα περαιτέρω ενδιαφέρον, ενώ ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση της οργάνωσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η δράση των Σαμαρειτών προωθείται απ' το Γ.Σ. Χαλανδρίου και μέσω της φανέλας της γυναικείας ομάδας. Επίσης, πέραν απ' τους εθελοντές και εκπαιδευτές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, παραβρέθηκαν ο γενικός γραμματέας της οργάνωσης κ. Πετμεζάς, καθώς και επικεφαλής του Τομέα Σαμαρειτών, κ. Ιωάννης Μακρής. Ακόμα, θετικές εντυπώσεις απ' την εκδήλωση και κυρίως απ' την παρουσίαση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αποκόμισε κατά τη σύντομη παραμονή ο Δήμαρχος Χαλανδρίου, κ. Γιώργος Κουράσης, ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του.

Ελπίδα των ανθρώπων του τμήματος βόλεϊ του Γ.Σ. Χαλανδρίου είναι οι αθλητικές εκδηλώσεις του που έχουν επίκεντρο τα παιδιά, και κυρίως αυτά που ξεκινάνε τώρα το βόλεϊ, να συνδέονται πάντοτε με ευρύτερα κοινωνικά μηνύματα, όπως είναι η βοήθεια προς το συνάνθρωπο. Ελπίζουμε η συγκεκριμένη επίδειξη των Σαμαρειτών να είναι μόνο η αρχή για περαιτέρω διοργάνωση ανάλογων δράσεων.

P.S. Για φωτορεπορτάζ απ' την εκδήλωση κάντε click στο link 1 (αγώνες), link 2 (επίδειξη Σαμαρειτών) και link 3 (παρα-φώτος).

P.S.1. Για ένα σύντομο βιντεάκι απ' τους αγώνες κάντε click εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου